17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes presenta a Fitur 2024, “Tavernes de la Valldigna,una vall de senderisme”

 

• La localitat presenta la seua destinació com una oferta de combinació perfecta de platja i muntanya amb rutes senderistes que travessen dunes, marjal, i camps de tarongers

• L’alcaldessa Lara Romero ha explicat en la presentació que Tavernes de la Valldigna “és una finestra que s’obri a la mar des de l’alt de la muntanya de les Creus on apostem per un turisme de 365 dies a l’any per què el clima convida a viure i gaudir de la nostra ciutat”

‘Tavernes de la Valldigna, una vall de senderisme’. Amb este lema l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha presentat la seua destinació a Fitur 2024. Una proposta que arriba per a donar a conéixer a totes aquelles persones que volen visitar la localitat que no és només un lloc de sol i platja, sinó que el municipi compta amb una de les millors valls per a fer senderisme i practicar esports de muntanya. Una combinació perfecta de platja i muntanya per a públic de totes les edats.

Tavernes de la Valldigna s’ubica entre les serralades de les Creus i l’Ombria i és un balcó idíl·lic al Mediterrani. Un lloc de muntanya i platges d’arena fina amb paratges per a gaudir de rutes senderistes i escalada rodejades de tarongers. Una localitat on poder fer un recorregut per la natura i viure de prop moltes sensacions en travessar dunes, marjal, zones agràries i forestals.

Amb eixos encants ha presentat este matí l’alcaldessa Lara Romero i el regidor de Turisme, Emilio Fonseca, la destinació de Tavernes de la Valldigna en Fitur. Una cita on han estat acompanyats de la fallera major de la ciutat, Gemma Altur, i del president de la Junta Local Fallera, Óscar Ciscar, qui han estat presents hui en l’estand de la localitat en esta fira de turisme per a promocionar el municipi, la festa de les Falles i la nostra cultura.

En un vídeo on es mostra Tavernes des del cel amb tots els seus encants naturals, l’alcaldessa de la ciutat ha explicat que aquelles persones que visiten la localitat poden gaudir de diverses propostes senderistes on destaca la Ruta dels Sentits, que este 2024 torna a estar catalogada de nou com a sender blau per ADEAC. Un viatge de 14 quilòmetres que passa per la platja, la torre de guaita, l’ullal Gran i el Portitxol fins a arribar al Clot de la Font. Un recorregut al qual també se sumen altres rutes com la de les Creus, la de la Granata, l’Ombria o la del Bolomor. Tavernes de la Valldigna és natura, esport, platja, muntanya, cultura, tradicions i gastronomia mediterrània.

L’alcaldessa Lara Romero ha detallat durant la presentació que Tavernes de la Valldigna “és una finestra que s’obri a la mar des de l’alt de la muntanya de les Creus”. “Apostem per un turisme de 365 dies a l’any per què el clima convida a viure la nostra ciutat i fem valdre els nostres recursos naturals i potenciem l’esport, en especial els de muntanya, com a ferramenta de la desestacionalització”, ha afegit l’alcaldessa.

Per part seua, el regidor de Turisme, Emilio Fonseca, ha destacat que Tavernes de la Valldigna es diferencia d’altres ciutats per què “podem presumir de tindre una de les millors vistes del Mediterrani”. “Volem que vinguen a conéixer la nostra ciutat i visquen de prop tota l’oferta turística que tenim fruit d’un treball del departament de Turisme on volem seguir posicionant la nostra destinació entre les millors de la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat el regidor.

Articles relacionats