13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia acollirà la Gal·la Mr. Gai Comunitat Valenciana 2024

– El certamen se celebrarà el 25 de maig i té com a objectiu el impulsar a Gandia com a destí LGTBI

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; acompanyat per Nano García, director de Mr. Gai Espanya; i Carmen Alcayde i Omar Suárez, ha anunciat hui en Fitur que Gandia acollirà la pròxima edició de Mr. Gai Comunitat Valenciana el pròxim 25 de maig encara que s’ha avançat que s’està dissenyant tot un cap de setmana d’activitats.

El concurs no sols és un aparador per a l’elegància i la personalitat, sinó també una plataforma per a destacar qüestions socials rellevants. L’esdeveniment promou la visibilitat i l’acceptació, contribuint a la lluita contra la discriminació i l’estigma que poden enfrontar les persones LGBTQ+. La Comunitat Valenciana, coneguda per la seua obertura i tolerància, es converteix així en un escenari per a la celebració de la diversitat i el respecte mutu.

Tal com ha explicat García, Mr. Gai Espanya s’ha convertit en un esdeveniment de referència dins dels actes que se celebren amb motiu de l’Orgull a Madrid. “Ara mateix és l’esdeveniment de l’Orgull amb major repercussió mediàtica. Abans d’arribar a eixe punt, hem de seleccionar les millors històries perquè tots els finalistes siguen els nostres ambaixadors”.

Carmen Alcayde va reivindicar que este tipus d’esdeveniments “fa que es visualitze un esdeveniment que va molt més enllà de la bellesa. És un esdeveniment de companyonia, de llibertat i de respecte obert a tots els públics”.

Per part seua, Omar Suárez ha volgut destacar que “Gandia és una de les ciutats on m’encantaria presentar la Gala. Moltes persones descobriran Gandia i volem portar l’esperit d’un esdeveniment molt atractiu que ens permetrà conéixer les seues platges meravelloses i molt més”.

Finalment, Prieto ha volgut fer valdre el caràcter de la nostra ciutat a la qual ha definit com una ciutat on es valora “la tolerància, el respecte a la diversitat i l’acompanyament a totes les persones que en llibertat volen gaudir d’un dels millors entorns de tota Espanya” “Aquells que ens visiten gaudiran de molts al·licients d’una ciutat que sempre és hospitalària i acompanya a tots els que ens visiten. Esperem que esta gala siga tot un èxit de visitants i participació”.

Articles relacionats