Tavernes posarà en marxa l’escoleta de conciliació durant el mes de juliol

– L’escoleta es desenvoluparà de l’1 al 30 de juliol (de 9 a 13.30 hores) i va dirigida a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys

– Les inscripcions es faran de forma telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament els dies 14, 15 i 16 de juny, i el 17 de juny de forma presencial al Braç Treballador

– Enguany, hi haurà possibilitat de menjador i escoleta matinera (de 8 a 9 hores)

 L’Ajuntament de Tavernes torna a organitzar l’escoleta de conciliació durant el mes de juliol per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys, els quals ja hagen cursat primer d’Infantil i estiguen empadronats a Tavernes. Es tracta d’una escoleta integradora i inclusiva que té la finalitat de facilitar la conciliació familiar una vegada finalitze el present curs escolar.

L’horari de l’escoleta de conciliació serà de 9 a 13.30 hores, i es durà a terme en el CEIP Divina Aurora i el CEIP Alfàndec, dos espais grans que garanteixen el compliment de les mesures contra la COVID-19 i permeten desenvolupar qualsevol activitat d’entreteniment i oci educatiu, tant a les aules com al pati. Tenint en compte la limitació de places, l’adjudicació de l’alumnat en cadascun dels centres educatius seguirà el criteri de proximitat amb el domicili familiar.

Enguany, les famílies que matriculen els seus fills i filles tindran la possibilitat d’escollir l’opció de menjador i, també, la de l’escoleta matinera (de 8 a 9 hores). El preu de l’escoleta de conciliació és de 100 euros per xiquet o xiqueta, i de 90 euros en el cas de germans o germanes.

Les inscripcions es faran de forma telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament els dies 14, 15 i 16 de juny (s’habilitarà un enllaç específic per a fer el tràmit amb certificat digital), i el 17 de juny de forma presencial al Braç Treballador (en horari de 9 a 14 hores). Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha destacat que “oferim a les famílies un recurs per a conciliar millor la vida familiar i laboral, amb una escoleta integradora, segura i que també forma en valors a l’alumnat mitjançant l’oci educatiu i activitats didàctiques en grup”.

Et Pot Interessar