15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Tavernes posa en marxa el servei de salvament i socorrisme de Creu Roja a les platges

  • El dispositiu de vigilància, operatiu des de hui, estarà en Setmana Santa i Pasqua en horari d’11 a 18 hores

  • El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, ha destacat que “este inici primerenc i ben planificat de la temporada de salvament i socorrisme és fonamental per assegurar que les nostres platges són llocs segurs i on tots i totes poden gaudir”.

240328 inici temporada socorrisme 2

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat hui en marxa el servei de salvament i socorrisme de Creu Roja a les platges de la localitat. Un dispositiu de vigilància que es posa en funcionament amb l’arribada de Setmana Santa i Pasqua i amb l’objectiu de dotar de seguretat el nostre litoral i oferir el servei als banyistes que estos dies festius s’acosten a les platges.

El servei de salvament i socorrisme estarà operatiu tant este cap de setmana i el festiu del dilluns com el pròxim cap de setmana i el dia de Sant Vicent en horari d’11 a 18 hores. L’extensió dels horaris de vigilància durant els diferents mesos anirà ampliant-se per a donar millor cobertura als banyistes a mesura que avance la temporada estival i adaptant-se a les necessitats dels usuaris.

El dispositiu de salvament a més d’amb el personal qualificat necessari disposa de vehicles i equips propis com ara embarcacions i motos aquàtiques que permet augmentar l’eficiència i la capacitat de resposta dels socorristes per a fer front a qualsevol emergència.

El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, ha destacat la importància de “començar la temporada abans del període d’alta afluència, com la Setmana Santa, que garanteix que els serveis estiguen completament operatius quan arribe el moment en què més persones ens visiten”. “Una situació, la d’iniciar ara el servei, que ens permet adaptar-nos millor i millorar la seguretat. Este inici primerenc i ben planificat de la temporada de salvament i socorrisme és fonamental per assegurar que les nostres platges són llocs segurs i on tots i totes poden gaudir”, ha afegit el regidor José Enrique Cuñat.

Articles relacionats