18 C
Gandia
Dijous, 18 abril, 2024

“Gandia Game Experience”, tornejos, xarrades, tallers i molt més

– Del 4 al 7 d’abril, el Campus de Gandia de la UPV acollirà la nova edició de Game Experience amb el patrocini de l’Ajuntament de Gandia i l’Oficina d’Aprenentatge Digital de la UPV

La sisena edició de Game Experience se celebrarà, per primera vegada, a Gandia. Una trobada única i atractiva per a tota mena de públic aficionat a la tecnologia on poder intercanviar coneixements i experiències, amb tornejos, concursos i molt més.

Durant quatre dies, del 4 al 7 d’abril i en horari ininterromput, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) congregarà a centenars de persones aficionades als videojocs. “És un tipus de LAN Party promocionada, en esta ocasió, per l’Ajuntament de Gandia i l’Oficina d’Aprenentatge Digital de la UPV”, ha indicat el professor Juan Antonio Marín Garcia.

Esta trobada “té un caràcter tecnològic i acadèmic, i està pensat inicialment com a espai on els estudiants implicats puguen mostrar els seus projectes al públic”. Però, amb el pas de les edicions, ha anat creixent, “incorporant més accions, augmentant el seu aforament i convertint-se finalment en un lloc de reunió, on gaudir d’una gran varietat d’activitats”.

Segons el professor Marín Garcia, “Game Experience és una associació sense ànim de lucre que, en col·laboració amb la universitat i les diferents entitats públiques locals, pretén acostar d’una forma professional i dinàmica, els videojocs i les noves tecnologies disponibles al públic interessat”.

Gandia Game Experience Campus de Gandia UPV 1

Nova edició de Game Experience, del 4 al 7 d’abril al Campus de Gandia

Gandia Game Experience compta amb un ampli i variat programa. L’esdeveniment, de més de 80 hores de duració, inclou conferències i tallers impartits per professionals del sector dels videojocs i la informàtica. També, activitats de caràcter lúdic, “començant per tornejos dels principals videojocs del panorama competitiu, com ara Valorant, League of legends i Counter Strike”. D’altra banda, “sotmetrem a intenses i divertides proves als assistents” i es comptarà amb “un sistema de ludificació perfectament adaptat que permetrà a jugadors i visitants conéixer més i millor les peculiaritats de l’esdeveniment, alhora que guanyen punts per a aconseguir premis”.

Gandia Game Experience, que es desenvoluparà en l’Àgora del Campus de Gandia, obrirà les portes al públic el dijous, 4 d’abril, a les 10.30 hores i es prolongarà fins a les 14.00 hores del diumenge, 7 d’abril.

Articles relacionats