Tavernes organitza un programa lúdic i cultural per a Pasqua i Sant Vicent

L’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb el comerç local, ha organitzat un conjunt d’activitats culturals i lúdiques per a les festivitats de Pasqua i Sant Vicent, coincidint amb la primera onada turística a la ciutat.

La programació inclou un mercat d’artesans, que estarà situat en l’avinguda de la Marina des del dijous 29 de març fins al dilluns 2 d’abril. El mercat estarà animat amb un munt d’activitats i tallers com ara un minigolf, taller d’art o matalassos inflables. A més, hi haurà tallers pasqüers gratuïts per als més menuts: decoració d’ous de Pasqua, maquillatge, globoflèxia, maqueta 3D, etc.

Pel que fa als dies assenyalats, el dia de Pasqua en la platja es cuinarà una paella gegant al carrer Garbí. L’esdeveniment estarà amenitzat per una xaranga. A les 18 hores, serà l’orquestra Ágora l’encarregada de posar un toc musical a la vetllada.

El 8 d’abril, festivitat de Sant Vicent, hi haurà un concert del DJ Remember en la mateixa zona del carrer Garbí, que recuperarà els èxits dels vuitanta, noranta i els dos mil.

Campament neandertal nocturn en la cova del Bolomor

La cova del Bolomor ha organitzat per als pròxims 29 i 31 de març una activitat nocturna que recrearà com era un campament neandertal fa 235.000 anys. Hi haurà dos torns: un per a la versió en valencià, a les 20:00 hores, i un altre per a la versió en espanyol, a les 22:00 hores.

Esta activitat combina elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades per a narrar la història d’un grup neandertal que va arribar a la Valldigna i es va establir en la cova del Bolomor, on s’han trobat restes dels focs més antics que es coneixen.

L’experiència tindrà una durada de 50 minuts i està limitada a grups de 30 persones. El preu és de 10 euros per persona. Les reserves es poden fer en visitas@bolomor.com.

A més, els dies 29 i 31 de març i dilluns 2 d’abril es realitzaran visites guiades a la cova i tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex. Estes activitats tenen un preu de 4€ (1,5€ per a xiquets menors de 6 anys acompanyats per un adult).

Et Pot Interessar