TAVERNES OBRI UNA ENQUESTA SOBRE EL MODEL DE FESTES AMB PREGUNTES SOBRE ELS BOUS I LA DURADA DE LES CELEBRACIONS

Poden participar en l’enquesta tots els ciutadans empadronats a Tavernes que tinguen 14 anys o més, o que complisquen 14 al llarg de l’any 2016.
La manera de participar telemàticament és a través de l’enllaç www.participa.tavernes.es o bé en els cinc punts d’informació en edificis públics (ajuntament, biblioteca, Braç Treballador, Tourist Info i pavelló cobert) on es podrà votar amb l’ajuda -si és menester- d’un funcionari. Una tercera opció per a participar és de manera presencial, acudint a la finestreta de registre i informació de l’Ajuntament de Tavernes (en horari de 9:00 a 14:00) o en l’oficina de Tourist Info (en horari de 10:00 a 13:00). En estos punts es facilitarà l’enquesta en paper per a emplenar-la juntament amb un sobre que s’entregarà al funcionari encarregat, el qual comprovarà que no s’hi ha participat de forma telemàtica anteriorment.
L’Ajuntament de Tavernes i el Departament d’Informàtica han comptat amb la col·laboració del programador de pàgines web Gabriel Chova per a elaborar l’enquesta sobre el model de les festes del poble, cost que ha assumit el consistori de Tavernes.
A partir del dia 20 s’analitzaran les dades obtingudes i, posteriorment, els resultats es publicaran en la pàgina web de l’Ajuntament de Tavernes.
“Esperem que els veïns de la ciutat participen de forma massiva i que els resultats que obtinguem siguen representatius de l’opinió del poble valler”, afirma el regidor de Participació, Enrique Chofre.

Et Pot Interessar