20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

EL PP DE GANDIA DEMANA AL GOVERN QUE CONVOQUE LES COMISSIONS PRÈVIES AL PLE

El Grup Municipal Popular ha sol·licitat al Govern local la convocatòria de les Comissions de Ple corresponents al mes de febrer.

Els populars sostenen que és el lloc on exercir la deguda fiscalització, així com el fòrum on el govern ha d’exposar els seus projectes. Aquesta sol·licitud pren forma, segons el PP, després de sostenir el coordínador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell,  que abans del Ple, el PP podria preguntar sobre el polígon Sanxo Llop (on s’han denunciat irregularitats) o sobre qualsevol altra qüestió en la Comissió de Ple corresponent. “Ara bé, açò esdevé impossible, si a dia d’avui, no hi ha convocada cap comissió i el Ple se celebra dijous que ve 18 de febrer”, afirma el PP.

 

Per al portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, la voluntat del PP és “exercir la nostra labor fiscalitzadora, també oferir el nostre recolzament en temes de ciutat; però és impossible si el Govern de Diana Morant no convoca comissions. Sabent que el ple està previst per al dijous 18 de febrer, sol·licitem que es convoquen les comissions corresponents”.

Soler ha lamentat “la falta de transparència i la nul·la participació per part del Govern de Diana Morant cap  a l’oposició”. Soler ha sostingut que “no pot excloure a 14.000 votants del PP, que representen a quasi la meitat de la població”.

Els populars esperen que el Govern de Gandia atenga aquesta sol·licitud i li done “normalitat” a la convocatòria ordinària de les comissions delegades del ple.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles