16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Tavernes obri el període d’inscripcions per a les activitats esportives del curs 2022-23

Les persones interessades es poden inscriure a les classes de pilates, gimnàstica de manteniment o de condicionament físic

Les inscripcions es fan de dilluns a divendres, de 9 a 12h i de 17 a 19h, en les oficines del pavelló cobert Carlos Pellicer

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria d’Esports, organitza diverses activitats esportives per a la ciutadania com classes de pilates (per a persones majors de 60 anys), gimnàstica de manteniment i condicionament físic.

L’objectiu de les activitats és fomentar l’activitat física entre la població i impulsar l’esport, una pràctica que millora l’equilibri, la força, resistència i flexibilitat de les persones.

Les inscripcions ja es poden fer a les oficines del pavelló cobert Carlos Pellicer, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 12 hores i de 17 a 19 hores. Cal recordar que els cursos i activitats esportives començaran el proper dilluns 3 d’octubre. Per a rebre més informació, els i les interessades poden cridar al telèfon 96 282 28 16.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat que “després d’un estiu ple d’activitats, l’esport continua a partir d’octubre amb una ampla oferta d’activitats esportives per a joves i majors. Hem de fomentar la participació en les activitats físiques per tal de millorar la salut i la qualitat de vida de la població de Tavernes”.

Articles relacionats