12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Tavernes millorarà el polígon industrial El Pla amb una subvenció de 165.340 euros

– El consistori completa amb fons propis la inversió total de 200.000 euros per a la modernització d’aquesta àrea industrial de 118.000 m2

– Les actuacions contemplen el canvi de l’enllumenat públic, la millora de l’accessibilitat, la mobilitat, la senyalització, l’aspecte visual i el sistema contra incendis

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha sigut beneficiari d’una subvenció de 165.340 euros dins de la convocatòria d’ajudes que impulsa l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de millorar i modernitzar les àrees industrials dels municipis valencians.

Concretament, a Tavernes l’ajuda va destinada a revitalitzar i condicionar els 118.000 m 2 que formen el polígon industrial El Pla, i el consistori aportarà 34.660 euros de fons propis per a completar la inversió total de 200.000 euros en la modernització del polígon.

Aquestes millores contemplen el canvi complet de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic, substituint les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED, així com la millora de l’accessibilitat i la mobilitat amb l’ampliació dels vials i de la zona d’aparcament, la implantació d’hidrants contra incendis i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical. Per últim, la inversió servirà per a millorar l’aspecte visual del polígon, tant de l’entorn vegetal com de les mateixes indústries del polígon.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament té el ferm compromís de seguir potenciant la indústria de Tavernes amb la millora dels serveis i les dotacions de les àrees industrials, per facilitar també l’arribada de noves empreses. Aquesta inversió suposa una modernització molt necessària en el polígon El Pla”.

Articles relacionats