17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Mara Aranda pren possessió com a assessora de la Mancomunitat

– Ahir, dilluns 22 de març, va prendre possessió com a assessora de la presidència de la Mancomunitat de la Valldigna, Mara Aranda, que, a més, és directora del Centre d’Interpretació i Investigació de Música Medieval, la seu de la qual està ubicada en el municipi de Simat de la Valldigna.

El CIMM ha impulsat la projecció del Monestir de la Valldigna, ja que aquest organisme «no només presenta en la seua programació activitats culturals i musicals, sinó també formatives», ha assenyalat el president de la Mancomunitat, Víctor Mansanet.

El curs va començar enguany amb el concert «Cants del Nord i del Sud», protagonitzat pels intèrprets Ariana Savall i Petter Udland Johansen. Per altra banda, les classes sobre música medieval s’han représ de manera telemàtica, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, i amb alumnes de diversos països del món, com França, Israel, Austràlia, Japó…

Per a l’estiu, el CIMM també té programat el segon Festival Infantil de Música Medieval, una experiència única a Europa, que ja va tindre la seua primera edició el curs passat. També està prevista una exposició d’instruments medievals per al mes de juny.

Articles relacionats