17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes millora l’atenció primària dels Serveis Socials

– L’Ajuntament de Tavernes contractarà més professionals per a millorar l’assistència especialitzada i incrementar l’acompanyament individualitzat

– La directora general d’Atenció Primària, Mercé Martínez, ha impartit formació tècnica al departament de Serveis Socials i ha oferit orientació per a la futura incorporació de nous perfils laborals

Durant els últims anys, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ve millorant l’atenció primària i la professionalització del servei que ofereix el departament de Serveis Socials. En aquest sentit, la directora general d’Atenció Primària de la Generalitat Valenciana, Mercé Martínez, ha visitat l’edifici del Braç Treballador per a impartir formació tècnica als i les treballadores de l’àrea de Serveis Socials i, també, oferir orientació per a la futura reestructuració dels Serveis Socials que tindrà lloc amb la incorporació de nous perfils professionals, una aposta clara per a millorar la qualitat de l’acompanyament individualitzat al municipi.

Així, el teixit de professionals del departament de Serveis Socials ha anat creixent i, progressivament, s’incorporaran nous perfils laborals per a millorar l’atenció primària especialitzada i incrementar l’assistència individualitzada, abastant també nous camps per poder arribar a totes les necessitats de la població vallera.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “s’han destinat els recursos necessaris per a dotar de més personal especialitzat el departament de Serveis Socials, per tal que els nostres veïns i veïnes reben una atenció totalment individualitzada i professional“.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, assenyala que “treballem per a garantir el benestar de les persones, millorant l’assistència social gràcies a la incorporació de nous perfils. Els serveis socials són la quarta pota de la societat, un servei essencial, pel qual, a Tavernes, continuarem apostant fermament”.

La directora general Mercé Martínez ha volgut agrair la gran tasca feta per l’equip de professionals durant la pandèmia i la implicació del consistori per tal de millorar contínuament l’àrea de Serveis Socials.

Articles relacionats