16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Tavernes lluita per ser la seu del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica 2022

– El consistori col·labora amb la candidatura presentada pel Centre Excursionista de Tavernes, que el pròxim any celebra el seu 50é aniversari

– La proposta preveu un recorregut immillorable en un entorn idíl·lic pel paratge del Mirador i Racó Redó, amb una pista de terra compactada i desnivells ideals per a la correcta pràctica de la marxa nòrdica

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna dona públicament el seu suport a la candidatura presentada pel Centre Excursionista de Tavernes perquè el municipi valler aculla el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica l’any 2022. La disputa del campionat estatal a Tavernes seria molt beneficiosa per al poble i suposaria una fita molt important per al club valler, just en la celebració del seu 50é aniversari.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d’Esports, Lara Romero, han rebut el flamant campió d’Espanya de marxa nòrdica, Ramon Álvarez, i el president del Centre Excursionista de Tavernes, Vicent Felis, per a donar-los el màxim suport en la candidatura presentada a la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada, i també per a felicitar-los pels èxits aconseguits i el gran treball que estan fent.

La proposta de Tavernes presenta un recorregut immillorable en un entorn idíl·lic pel paratge del Mirador i Racó Redó, que compta amb una pista de terra compactada i desnivells ideals per a la correcta pràctica de la marxa nòrdica. A més, l’entorn triat està totalment integrat en el poble i connectat amb tots els serveis necessaris durant el transcurs del campionat. La prova comptaria amb la col·laboració de 100 voluntaris per a garantir el correcte desenvolupament de la cursa i es preveu celebrar nombroses activitats durant el cap de setmana del campionat.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, assenyala que “som la candidatura idònia, perquè la marxa nòrdica ha crescut molt els últims anys a Tavernes, tenim un entorn envejable i, a més, comptem amb un gran campió i ambaixador com Ramon Álvarez i un club referent en els esports de muntanya”.

Així mateix, la regidora d’Esports, Lara Romero, ressalta que “col·laborem amb el Centre Excursionista perquè Tavernes esdevinga referent nacional i internacional d’aquest esport emergent. La nostra oferta esportiva, gastronòmica i turística complementa els punts forts de la candidatura”.

Per altra part, Ramon Álvarez ha destacat que “és una candidatura ambiciosa perquè siga l’esdeveniment esportiu de l’any a Tavernes. La intenció és internacionalitzar la prova perquè hi competisquen els millors marxadors del món”.

Articles relacionats