14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Tavernes: La Guàrdia Civil deté una dona i un home de 33 i 36 anys per 13 delictes

 

– La Guàrdia Civil de Tavernes deté a una parella per robatoris en els quals suposadament utilitzaven menors de 13 anys

– Tavernes ha sigut l’escenari de la detenció d’una parella per cometre diversos robatoris en Tavernes per als quals usaven a menors de 13 anys

La Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna ha realitzat la detecció d’una parella per la seua presumpta implicació en diversos robatoris comesos en establiments comercials de la Safor.

Suposadament per fer els robatoris utilitzaven a menors de 13 anys. L’operació denominada “Yuva” és la que s’ha desenvolupat tota la investigació per finalment detindre a dues persones, presumptament, per la realització de robatoris amb força, amb violència, furt, usurpació d’estat civil, contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i contra la seguretat viària, fins a 13 fets delictius.

L’operació està en marxa des del passat mes d’octubre. La Guàrdia Civil investigava diversos robatoris amb força ocorreguts en establiments de Tavernes de la Valldigna. Les investigacions van permetre determinar que aquestes persones presumptament utilitzaven a menors de 13 anys per a cometre els fets delictius.

Un registre domiciliari va portar a la intervenció de 2.500 euros en efectiu i cent plantes de marihuana en procés de floració, a més de focus, aire condicionat, transformadors i efectes per al desenvolupament del cultiu. També es va descobrir un DNI que presumptament va ser utilitzat per a usurpar la identitat en un dels robatoris.

Els agents han detingut a dues persones, una dona i un home de 33 i 36 anys, per la seua presumpta implicació en els fets. Fins al moment, la Guàrdia Civil han esclarit 13 delictes i xifra en prop dels 15.000 euros les quantitats sostretes. Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sueca i 2 de Xàtiva.

Articles relacionats