16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Tavernes intensifica la vigilància policial durant la Setmana Santa

– S’incrementa el control policial per tal de vetlar pel compliment de les mesures sanitàries, especialment en la platja, les zones d’esbarjo i els espais rurals

– La Policia Local i la Guàrdia Civil duran a terme accions conjuntes per a sancionar tot aquell que no respecte el tancament perimetral i evitar encontres massius

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa el dispositiu especial de vigilància durant els dies de Pasqua, en el qual s’intensificaran els controls de la Policia Local i la Guàrdia Civil, i augmentarà la presència policial amb l’objectiu de garantir la seguretat de la ciutadania i vetlar pel compliment de totes les mesures vigents contra la COVID-19.

Així, s’intensificarà especialment el control policial en la platja, les zones d’esbarjo i els espais rurals per a garantir el compliment de les mesures sanitàries i evitar encontres privats no autoritzats o festes il·legals.

Es manté el tancament perimetral del territori valencià fins al 12 d’abril, per tant, no es pot entrar ni eixir d’ell sense causa justificada. En aquest sentit, la Policia Local i la Guàrdia Civil duran a terme accions conjuntes de vigilància per a sancionar a aquells que provinguen d’altres comunitats autònomes sense una causa justificada.

L’increment de la vigilància permetrà garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (a partir de les 22 hores), el correcte ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, així com evitar encontres privats entre persones no convivents o festes il·legals i intensificar els controls d’alcohol i drogues.

La situació sanitària a Tavernes de la Valldigna ha millorat molt, amb una incidència acumulada de 5 casos actius per cada 100.000 habitants que s’ha estabilitzat en les últimes setmanes. Per tant, cal respectar totes les recomanacions sanitàries i apel·lar a la responsabilitat individual per a mantindre la baixa incidència del virus a Tavernes, evitar un repunt dels contagis i una possible quarta onada.

Articles relacionats