10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Tavernes iniciarà un nou taller d’ocupació amb la contractació de 30 veïns i veïnes

– Tavernes ha sigut beneficiària d’una subvenció de 724.075,20 euros per part de Labora per a dur endavant el taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes IV

– El taller d’ocupació s’iniciarà el 30 de desembre i es desenvoluparà en tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat

Tavernes de la Valldigna ha sigut beneficiària per part de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, d’una subvenció de 724.075,20 euros per a dur endavant la quarta edició del taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes , amb el qual es contractaran 30 veïns i veïnes durant un any.

Els tallers d’ocupació són programes mixtos d’ocupació i formació certificada que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de la població desocupada mitjançant serveis d’interés general per al municipi.

Millorem l’entorn de Tavernes IV s’iniciarà el pròxim 30 de desembre i constarà de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat: activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal; i operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions.

Per a poder ser seleccionat com a alumne, cal estar inscrit com a demandant d’ocupació en Labora i incloure l’especialitat formativa en la fitxa de demanda. L’oficina Labora serà l’encarregada de remetre al departament de Foment Local un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es farà la selecció final segons els criteris establits en les bases reguladores.

A més, també es contractarà per convocatòria pública a 6 professionals que formaran part del personal directiu, docent especialitzat i auxiliar del taller d’ocupació, els quals poden presentar les sol·licituds fins al dia 30 de juliol de 2021 (publicació al tauler d’anuncis: http://ow.ly/l76u30rOKat | http://ow.ly/l76u30rOKat ] ). L’Ajuntament completarà el finançament del taller d’ocupació amb una aportació municipal de 40.000 euros.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “som un dels municipis que rep més subvencions en foment de l’ocupació, fruit de la dedicació i el bon fer del departament de Foment Local. Amb la quarta edició del taller d’ocupació continuarem oferint oportunitats a 30 veïnes i veïns desocupats perquè es puguen formar i troben una eixida laboral”.

Articles relacionats