Tavernes inicia els treballs per substituir les butaques del saló d’actes de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els treballs de substitució de les butaques i del paviment de l’auditori de la Casa de la Cultura «per a dotar de més comoditat i seguretat un dels espais més utilitzats del municipi, i que no havia tingut millores des que es va inaugurar». El consistori diu que l’actuació obeeix a «les demandes de molts espectadors sobre la necessitat de reemplaçar les butaques i el paviment lliscós».

En concret, s’estan substituint les 520 butaques d’un auditori que acull els esdeveniments culturals i institucionals, les presentacions falleres o els actes del teixit associatiu de la població. Per a esta actuació, l’Ajuntament ha realitzat una inversió de 60.000 euros de fons propis. No obstant això, tal com indicava el plec d’adjudicació de l’empresa Marprieh SL, el valor de les butaques antigues serà descomptat de l’import total de les noves.

Abans de substituir les butaques, s’ha millorat l’antic paviment de plàstic de l’auditori per a incrementar la seguretat dels assistents, ja que el nou és totalment antilliscant i d’un color més clar. D’esta forma, es millora la seguretat a l’hora de caminar i d’asseure’s a les butaques, i s’eviten esvarades en este espai.

D’ací a unes setmanes, l’auditori de la Casa de la Cultura lluirà un aspecte remodelat i modern amb estes millores per a garantir la comoditat i la seguretat dels assistents. Les presentacions falleres previstes per al gener seran els primers esdeveniments en què es podrà gaudir d’estes millores.

Et Pot Interessar