– Des de l’11 de juliol fins al 30 de setembre es duran a terme a la platja sessions gratuïtes de ball adaptat, ball en línia i equilibri zen, on es treballarà la ment, l’estimulació i l’equilibri corporal
– Les inscripcions es faran el dimecres 6 de juliol de 9 a 14 hores en el Departament de Serveis Socials del Braç Treballador
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran, posa en marxa un nou programa d’envelliment actiu dirigit a la gent gran de Tavernes, que es durà a terme en l’esplanada de les pistes de pàdel de la zona nord de la platja. Es compon d’una sèrie d’activitats psicomotores que afavoreixen l’envelliment actiu a través de les sessions de ball adaptat, ball en línia i l’equilibri zen.
Les inscripcions per al programa, que dona continuïtat a les activitats hivernals i a la iniciativa ReActiva‘t del passat estiu, es faran el pròxim dimecres 6 de juliol de 9 a 14 hores en el Departament de Serveis Socials en el Braç Treballador. Cal remarcar que cada persona podrà inscriure’n a dos més, és a dir, fer alhora la seua inscripció i la de dos persones més per tal d’agilitzar els tràmits.
Les sessions començaran el dilluns 11 de juliol i enguany s’allargaran fins al 30 de setembre, totes ells coordinades per monitors especialistes en activitat física. Amb aquest programa es fomentarà un estil de vida saludable i un envelliment actiu entre les persones majors del municipi.
Enguany, l’horari per a les activitats serà el següent: dilluns i dimecres de 8.30 a 9.30 hores es faran les sessions de ball adaptat, mentre que dimarts i dijous de 8.30 a 9.30 hores serà el torn de l’equilibri zen. D’altra banda, les vesprades dels dimecres estan reservades de 20 a 21 hores per a les sessions de ball en línia.
La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, assenyala que “aquest estiu és més important si es pot impulsar les activitats a l’aire lliure, gaudir en companyia i amb normalitat de la vida després de la pandèmia, amb iniciatives com aquesta que afavoreixen l’envelliment actiu i la reactivació social i afectiva de la gent gran”.