15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Tavernes i Creu Roja impulsen el programa ‘En marxa’ dirigit a la gent gran

– Es tracta d’un projecte virtual per tal d’afavorir en les persones majors un envelliment actiu, una vida saludable i acompanyar-les emocionalment durant la pandèmia

– Els diferents tallers es podran seguir per les xarxes socials i la web de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Serveis Socials i Cooperació, i Creu Roja Tavernes engegaran a finals del mes de febrer la iniciativa ‘En marxa’, amb l’objectiu d’acompanyar emocionalment la gent gran del municipi i afavorir una vida saludable i un envelliment actiu en temps de pandèmia.

El programa ‘En marxa’ constarà de diferents tallers virtuals de manualitats, consells sobre vida saludable, exercicis per a millorar la motricitat, activitats d’entreteniment, etc. A mesura que avance el programa, s’inclouran nous tallers per tal que la gent gran s’active a les seues cases.

Tots els tallers seran públics i es podran seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Serveis Socials, així com a la web municipal.

La regidora de Serveis Socials i Cooperació, Noèlia Alberola, ha destacat que “la sinergia i la coordinació amb Creu Roja permeten posar en marxa programes com aquest, per a oferir als nostres majors una millor qualitat de vida en un moment complicat en l’àmbit psicològic. A més, els tallers seran totalment accessibles per a totes i tots a qualsevol hora del dia”.

Articles relacionats