12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

TAVERNES ESTRENA UNA WEB DE TURISME EN LA CLAUSURA DEL TALLER OCUPACIONAL

Els alumnes del taller d’ocupació de Tavernes han creat la nova pàgina web municipal de turisme, que ha presenta este divendres el monitor de pàgines web, Àlex Blasco, coincidint amb la clausura del taller ocupacional de turisme. El nou portal ofereix diversos continguts relacionats amb el turisme del municipi, com el medi ambient, l’arquitectura, la platja, la gastronomia, les rutes naturals, la torre de guaita, la cova del Bolomor i informació sobre les festes patronals i els festivals. Els continguts estan disponibles en valencià, castellà i anglès, amb l’objectiu d’arribar al major nombre de persones possible. A més, es tracta d’una pàgina web accessible que ha rebut el distintiu AA de l’ONCE.


Es pot accedir a la pàgina web de turisme a través del següent enllaç: D’altra banda, ha tingut lloc la clausura del Taller d’Ocupació, a la qual han assistit els membres del Taller, la directora Nieves Santonja, l’equip docent, regidors de la corporació municipal, tècnics de l’Ajuntament i l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan.
En el Taller d’Ocupació hi han participat un total de 24 alumnes treballadors i sis membres de l’equip directiu. El taller va començar el dia 1 de novembre i ha acabat hui, 29 d’abril. Durant estos mesos han treballat en els tallers forestal, de jardineria i de pàgines web.
Durant l’acte s’ha entregat un diploma a tots els alumnes del Taller d’Ocupació, un detall a tots els presents i col·laboradors i s’ha reproduït un vídeo de totes les faenes fetes.
En el taller de jardineria s’han dut a terme actuacions en zones verdes de Tavernes, com l’adequació de la rotonda de la barca de la platja, millores en la rotonda de la Bien Pagà o actuacions en el parc de Na Violant d’Hongria. A més, els alumnes també han treballat en la torre de guaita i el seu entorn. L’última tasca que s’ha fet en esta zona ha sigut crear un hort accessible on es plantaran cultius propis de la zona com tomaques, carabassetes, albergines o pebres.
En el taller de forestal, els treballadors han actuat en tots els enclavaments de la ruta dels sentits, en els ullals i en el Clot de la Font. També han realitzat la nova cartelleria de la cova del Bolomor i han creat una ruta etnobotànica en la pujada al jaciment arqueològic.

Articles relacionats