Tavernes elimina els graons a la travessera de Sant Benet i Cantalot

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha donat inici a les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet, unes obres que preveuen l’adequació i reforma de les voreres i els carrers per a vianants i l’eliminació de graons i altres barreres arquitectòniques de la zona de pas dels vianants per tal de fer-los mes segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.

En concret, les actuacions preveuen l’eliminació dels graons dels carrers Travessera de Sant Benet i Corralot, substituint-los per rampes accessibles per a facilitar el pas a persones amb diversitat funcional. Per altra banda, en el carrer Calvari es preveu l’adequació de 135 metres lineals de vorera per tal de facilitar el pas de vianants. També s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha destacat l’esforç que l’Ajuntament de Tavernes està realitzant en la millora de l’accessibilitat en al via pública. «Hem invertit ja més de 600.000 euros en actuacions en este sentit en el que portem de legislatura, als quals ara es sumen estes obres per valor d’uns 170.000 euros. Però a més, a estos imports  es sumaran els 700.000 euros que ja tenim pressupostats per a altres dur a terme altres actuacions de millora de l’accessibilitat com ara la reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Passeig Lepant i carrer Escorxador, la reparació de voreres en l’avinguda Germanies, o la reposició dels aparells del parc accessible de La Goleta», ha assenyalat l’alcalde.

Estes obres, que tindran un cost aproximat de 170.000 euros, estan finançades amb una subvenció de la Diputació de València emmarcada en el Pla Provincial d’Obres i Serveis. L’empresa vallera Grau Pascual S.A. serà l’encarregada de la realització dels treballs. El termini d’execució de les obres es  preveu d’uns 6 mesos.

Et Pot Interessar