22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Tavernes donarà el tret d’eixida de la Setmana Ciclista – Volta Comunitat Valenciana Fèmines

• En la sisena edició participen un total de 175 corredores, de 25 equips professionals de 12 països diferents

• Es tracta d’un esdeveniment esportiu amb grans ciclistes internacionals, i que fomenta la igualtat i el respecte

Tavernes de la Valldigna acollirà l’eixida de la sisena edició de la Setmana Ciclista – Volta Comunitat Valenciana Fémines el pròxim dijous 17 de febrer, des de la plaça Major.

En esta edició participen un total de 175 corredores, de 25 equips professionals de 12 països diferents. La primera de les quatre etapes es desenvoluparà entre Tavernes i Gandia (114 km).

22.02.09 Setmana Ciclista Volta CV Fèmines Recorregut etapa 1

El primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, ha participat hui en la presentació oficial de la volta, en un acte que ha comptat amb la presència del conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el director general d’Esport, Josep Miquel Moya, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, el president del Club Ciclista Escapada, Rubén Donet, i les corredores valencianes Alba Teruel i Sandra Alonso.

Josep Llàcer ha destacat que “és un gran honor acollir aquest esdeveniment tan important, amb el qual gaudirem de les millors ciclistes professionals a Tavernes i serem el punt de partida d’aquesta prova referent en el foment de la igualtat i els valors a través del ciclisme”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, assenyala que “aquesta és una de les proves femenines més importants del calendari internacional i on compartim, juntament amb l’organització i el Club Ciclista La Valldigna, l’objectiu d’assolir les cotes més grans d’igualtat d’esport femení amb el masculí”.

Articles relacionats