10 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Tavernes dona suport econòmic a les associacions i entitats locals

– L’Ajuntament signa els convenis amb les associacions i entitats locals

– El consistori ha signat un total de 33 convenis per al 2021 per valor de vora 280.000 euros

L’Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir l’acte de signatura de convenis amb les associacions, entitats, clubs esportius i ONG locals en el saló de plens del consistori, i en dos torns diferents per a evitar aglomeracions. Un a un es van signar tots els convenis amb els representants de les entitats i associacions locals per tal de refermar el compromís de col·laboració i continuar enfortint el teixit associatiu del municipi.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat en la firma dels convenis per les regidores d’Esports, Lara Romero, de Serveis Socials, Noèlia Alberola, de Cultura, Encar Mifsud, de Comerç Local, Mònica Palomares, el regidor de Joventut, Miquel Tur, i membres de la corporació municipal.

En total, l’Ajuntament de Tavernes ha signat 33 convenis per al 2021 per valor de vora 280.000 euros, amb la intenció de continuar donat suport al teixit associatiu valler.

L’alcalde, Sergi González, va afirmar que “totes les associacions, entitats, clubs esportius i ONG del municipi duen a terme una gran faena dinamitzadora i associativa, que fa de Tavernes una ciutat viva. Amb els convenis reconeixem el seu treball diari, especialment després d’un any tan complicat i en què també han aportat el seu granet d’arena en els moments més difícils”.

Articles relacionats