27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, visita diverses empreses de Tavernes

– L’alcalde Sergi González i membres de la corporació municipal l’han rebut al consistori

– El conseller ha comprovat de primera mà el creixement i el treball que es fa a les empreses valleres Caisa, Tubular Confort, Tapitec, Pedrós i Upalet d’Alpesa

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i diverses empreses de la localitat capdavanteres en el seu sector. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i membres de la corporació municipal han rebut el conseller al consistori.

Posteriorment, el conseller Rafa Climent, ha comprovat de primera mà el treball que es fa a les empreses valleres Caisa, Tubular Confort, Tapitec i Pedrós, relacionades essencialment amb el sector del descans i la indústria auxiliar de somiers i sofàs, així com Upalet, la innovadora marca d’Alpesa que fabrica palets de cartó que es destinen a multitud de sectors.

El conseller Rafa Climent ha felicitat les empreses valleres pel seu creixement i ha destacat que “la diversificació industrial i l’evolució dels sectors tradicionals a través de la sostenibilitat i la innovació fan més resilient la indústria davant les crisis”.

Per la seua part, l’alcalde Sergi González ha agraït la visita del conseller al municipi i, especialment, “la bona voluntat de col·laborar amb les empreses mitjançant les ajudes que impulsa la Conselleria per a facilitar la promoció exterior o l’oferiment de serveis com la xarxa d’atenció exterior a les empreses”.

A més, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’IVACE, ha concedit enguany a l’Ajuntament una subvenció de més de 165.000 euros per a millorar el polígon industrial El Pla.

Articles relacionats