8.5 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Tavernes destina els beneficis dels contenidors de roba a l’Associació Animalista

L’Ajuntament de Tavernes té un conveni signat amb l’empresa encarregada dels contenidors per a roba usada, Texlimca SA, que cedeix, una part dels recursos econòmics obtinguts, a les associacions o ONG que el Consistori determina. Enguany, estos recursos seran per a l’Associació Animalista de Tavernes.

El conveni amb l’Associació Animalista es va signar dimecres passat per valor de 2.164,50 euros, que l’empresa dels contenidors per a roba usada instal·lats a Tavernes ha ingressat enguany a l’Ajuntament.

L’objectiu d’este conveni és el control i l’esterilització de colònies felines de Tavernes. D’altra banda, esta associació ha signat un segon conveni de 1.500 euros per a realitzar campanyes de conscienciació, de respecte als animals, així com campanyes d’acollida. Entre les tasques a realitzar també es troben les campanyes centrades en la recollida d’excrements, així com l’assistència a animals abandonats i ferits.

En total, l’Ajuntament destina,  amb la signatura d’estos dos convenis, més de 3.600 euros a l’Associació Animalista de Tavernes. 

Articles relacionats