22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Tavernes de la Valldigna preparada per a l’eixida de la Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines

 

 

 

Ja està tot preparat perquè Tavernes, per segon any consecutiu, siga l’eixida de la Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines aquest pròxim diumenge com a colofó a la millor ronda des de la seua creació.

L’ajuntament de Tavernes de la Valldigna ja ha posat les plaques de prohibició d’aparcar als carrers Major i Doctor Fleming per a aquest diumenge, ja que la volta s’iniciarà en la mateixa Plaça de l’Ajuntament a les 11 del matí en direcció cap a la platja encara que en la font dels gitanos es girarà en direcció a Alzira.

La prova virara cap a Xàtiva, després el port de Serra Grossa per a tornar a Barxeta i arribar fins a Simat on s’ascendirà el port de Barx i d’ací cap a Gandia on estarà la meta i que s’espera que estiguen les corredores cap a les 2 de la vesprada.

Una etapa diferent de les altres edicions on assíduament era un passeig per al vencedor, però en aquesta ocasió serà totalment diferent i serà sens dubte l’etapa regna d’aquesta volta.

Una volta on la italiana Elisa Bálsamo-campiona del món en 2021- s’ha emportat les dues primeres etapes com el Tour de la UAE la setmana passada.

Però sens dubte el més atractiu per a la capital vallera serà el desplegament dels equips World Tour que serà igual que a la dels equips masculins. Els seus autobusos, camions i cotxes estaran a l’abast de tots que podran veure en primera persona i fer-se fotos sense cap problema en les ciclistes.

Articles relacionats