18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Tavernes de la Valldigna millorarà 9 camins rurals del terme municipal

 

• L’Ajuntament de Tavernes inverteix més de 350.000 euros en l’asfaltat de nou camins rurals

• El finançament de l’obra serà en fons propis municipals i el període d’execució serà de tres mesos

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna invertirà un total de 352.720,14 euros en les obres de reparació i asfaltat de nou camins rurals del terme municipal. En concret l’actuació servirà per a millorar els camins Albelló, Riu Vaca, Massalari, Bidons, Garrofero, Magraner, Paella, de l’Arena, entrada general i pel camí de la Granata.

El finançament d’aquesta obra serà en fons propis municipals i les empreses interessades poden presentar les seus ofertes fins al pròxim 10 d’octubre. L’actuació tindrà un període d’execució de tres mesos. En alguns casos l’asfaltat dels camins serà complet, però en altres l’obra servirà per a millorar els trams que presenten més deficiències.

Des dels departaments d’Obres i Agricultura s’ha donat prioritat a aquests camins després d’escoltar les demandes del sector agrari i veure les necessitats que s’havia de cobrir amb més urgència. Els regidors Josep Llàcer i Zeus Grau han assenyalat que l’objectiu del Consistori és seguir millorant les infraestructures i els accessos als camps en tot el terme municipal.

Articles relacionats