10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Tavernes de la Valldigna  duplica el crèdit per a la segona fase de les ajudes Parèntesi

– El consistori amplia amb fons propis l’import disponible en la segona convocatòria per a donar cobertura a totes les sol·licituds favorables

– L’import total destinat a autònoms i pimes en la segona fase ascendeix a 388.270 euros

– A més, es poden sol·licitar fins al 20 d’agost les noves ajudes del Pla Resistir Plus per a reforçar la solvència i contribuir a la reducció de l’endeutament en tots els sectors productius

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha ampliat el crèdit de la segona fase de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir amb un suplement de 194.257,35 euros de fons propis per a cobrir totes les sol·licituds que es resolguen favorablement. Per tant, l’import total destinat a autònoms i pimes en la segona convocatòria de les ajudes Parèntesi ascendeix a 388.270 euros.

Un total de 187 sol·licituds s’han presentat durant la segona convocatòria de les ajudes que beneficiaran, entre altres, a perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles i il·luminació.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “com ja vam anunciar, hem ampliat el crèdit de les ajudes Parèntesi amb fons propis per a cobrir les necessitats de tots els autònoms i pimes de Tavernes que han patit dificultats durant la pandèmia”.

Noves ajudes del Pla Resistir Plus per a empreses de tots els sectors

També s’han ampliat a autònoms i empreses de tots els sectors les ajudes directes del Pla Resistir Plus de la Línia COVID de l’Estat per a reforçar la solvència i contribuir a la reducció del seu endeutament amb una dotació total de 647.081.980 d’euros.

Per tant, les despeses subvencionables en aquestes ajudes seran les quantitats que es destinen a satisfer el deute amb proveïdors, creditors financers i no financers, així com els costos fixos no coberts incorreguts sempre que s’hagen reportat entre l’1 de març de 2020 i el 31 de maig de 2021, i procedisquen de contractes anteriors al 13 de març de 2021.

Poden ser beneficiaris de les ajudes els autònoms i pimes amb domicili fiscal al territori valencià, que hagen realitzat durant 2019 i 2020 alguna activitat econòmica no financera i continuen en el seu exercici en el moment de la sol·licitud, i també que complisquen els requisits establits en l’article 5 del DECRET 61/2021, de 14 de maig.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 20 d’agost i es pot fer de forma telemàtica a través del següent enllaç:  https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=21939&version=amp 

Més informació ací: https://plaresistirplus.gva.es/index-val.html 

Articles relacionats