18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Tavernes de la Valldigna comptaran prompte amb un nou Punt de Trobada Familiar

· La tasca realitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha estat essencial per a dur avant este projecte encaminat a augmentar el suport i l’atenció especialitzada a les famílies en situació de conflictivitat i protegir els drets de la infància.

· La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, destaca l’avanç que suposa per a Tavernes este Punt de Trobada, ja que millora la prestació d’este servei essencial.

Les poblacions del Partit Judicial de Sueca, entre les quals es troba Tavernes de la Valldigna, comptaran prompte amb un nou Punt de Trobada Familiar. La infraestructura del Punt ha entrat en procés de licitació, amb un pressupost de 35.852.842,02 euros. Pretén prestar atenció especialitzada en situacions de conflictivitat familiar tant als vallers com als veïns que formen el Partit Judicial de Sueca.

La tasca realitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha estat essencial per a dur avant este projecte encaminat a augmentar el suport i l’atenció especialitzada a les famílies en situació de conflictivitat i protegir els drets de la infància.

Actualment, les localitats que formen part del Partit Judicial de Sueca no comptaven amb esta prestació i havien de fer ús del punt de Gandia, que està saturat per l’alta demanda. Amb la creació del nou Punt s’agilitzarà este servei i millorarà els serveis que proporciona.

L’immoble on s’ubicarà el Punt es troba a l’avinguda de Riola de Sueca, ja que este consistori l’ha cedit, i tant a Tavernes com la resta de localitats del Partit Judicial de Sueca participaran en l’adequació de l’espai en proporció al nombre d’habitants.

La gestió de la competència de personal pertany a la Generalitat, que, mitjançant la Conselleria de Serveis Socials, contractarà nou professionals, sobretot per a tractar casos de violència de gènere. El servei del Punt, a més, comptarà amb una plantilla de dos psicòlegs, personal tècnic d’integració social, un auxiliar administratiu, un educador, un lletrat, un treballador social i un tècnic superior de promoció d’igualtat.

Per a la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, el Punt de Trobada Familiar suposa un avanç per a la ciutat de Tavernes. “Que este punt siga una realitat que es consumarà pròximament, millora, i molt, la prestació d’este servei. Professionals qualificats, un entorn òptim per a dur avant l’atenció als menors d’una forma adequada i on prima el benestar dels menors. A Tavernes hem apostat per fer polítiques per a les persones i continuarem treballant en esta línia”, ha assenyalat la regidora.

Articles relacionats