22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Tavernes de la Valldigna acull la pròxima prova d’Escoles de Ciclisme

Aquest pròxim diumenge tindrà lloc a la platja de Tavernes de la Valldigna precisament en la zona del Llac Blau la tradicional carrera d’escoles, prova puntuable pel challenge provincial.

S’iniciarà a les 10 del matí amb la prova d’habilitat i congregarà a totes les escoles de la província amb prop de 150 ciclistes.

El circuit constarà d’un quilòmetre de distància sobre els voltants del llac i els camps de futbol de la zona nord. Aquesta festa del ciclisme escolar sortejarà diversos lots relacionats amb el món de la bicicleta.

La prova està organitzada per l’escola del CC La Valldigna amb la col·laboració de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

En un altre ordre de coses s’ha traslladat la clausura de les carreres d’escoles de Bétera a Picanya per al pròxim 1 d’octubre. Aquesta última carrera de la temporada servira per a acomiadar als infantils de segon any i atorgar els premis als campions del challenge en totes les seues categories.

ALACANT INTERIOR

Al llarg d’aquest cap de setmana es disputarà diverses carreres en categoria cadet per l’interior d’Alacant, precisament a Castalla i Alcoi. Els ciclistes saforencs tenen l’última oportunitat important d’aconseguir destacar en aquesta volta recentment creada.

Articles relacionats