18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gandia presenta la segona edició de la Volta Ciclista Fèmines

· L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte, 9 de setembre, a partir de les 17.00 hores a la zona del Grau de Gandia (plaça d’Orient) i recorrerà els carrers de Venècia

· Hi haurà cinc categories: cadet, junior, sub-23, elit i Màster 30-40-50

El regidor d’Esports, Jesús Naveiro, acompanyat pel president del Club Triasport de Ciclisme, Javier Puente, ha presentat aquest matí en roda de premsa la segona edició de la Volta Ciclista Fèmines Gandia on participaran les millors ciclistes de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte, 9 de setembre, a partir de les 17.00 hores a la zona del Grau de Gandia (plaça d’Orient) i també recorrerà els carrers de Venècia.

Serà un circuit tancat, d’uns 4 km i que es distribueix en cinc eixides de les cinc categories presents: cadet, júnior, sub-23, elit i Màster 30-40-50. En funció de les inscripcions eixiran en dues tandes, primer els Màster i els cadets i la resta en una altra“, ha explicat l’edil.

L’entrega de premis està prevista per a les 19 hores i el regidor ha volgut agrair “la implicació del club local, el Club Triasport i a la Federació Valenciana de Ciclisme per apostar per l’esport a Gandia i el ciclisme femení en concret“.

Per la seua part, Puente ha expressat que aquesta és l’última prova de la Lliga Challenge de la Comunitat Valenciana. “El dissabte s’entregaran tots els mallots de campiones i, a més, en alguna categoria encara s’estan disputant els campionats. Serà vibrant i emocionant perquè hi ha coses per decidir“.

Articles relacionats