20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

TAVERNES CONVOCA ELS PREMIS PER L’ÚS DEL VALENCIÀ A LES FALLES

El primer premi està dotat amb 1.000 euros, el segon amb 600 euros i el tercer amb 300 euros. Les tres falles guardonades amb estos premis, també rebran el banderí acreditatiu. El jurat valorarà l’ús i la qualitat del valencià en la retolació de la falla, el llibret faller, la retolació en el casal i en el voltants, en les xarxes socials i en qualsevol altre element que el jurat considere convenient. A més, el jurat podrà declarar desert qualsevol premi si estima que els elements presentats no tenen la qualitat suficient.
El jurat dels Premis a l’Ús del Valencià estarà format per tres membres: el regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes (o persona en qui delegue), un membre designat per la Junta Local Fallera i el dinamitzador lingüístic de l’Ajuntament (o persona en qui delegue). Cal destacar que la seua decisió serà inapel·lable.
Les comissions falleres interessades a participar-hi hauran d’entregar el llibret faller en el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística del consistori abans de les 14 hores del dia 7 de març de 2016.

Articles relacionats