11.3 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Tavernes contracta 21 persones desocupades a través dels programes d’ocupació EMPUJU i ECOVID

 

 

 

– Treballaran a jornada completa durant tot un any en diferents departaments del consistori

– El programa EMPUJU va dirigit a joves menors de 30 anys, i l’ECOVID a majors de 30 anys

– L’Ajuntament ha tornat a ser beneficiari d’estos programes de foment de l’ocupació amb una subvenció de vora 450.000 euros per part de LABORA

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha contractat a 21 persones desocupades a través dels programes d’ocupació EMPUJU (dirigit a joves menors de 30 anys) i ECOVID (per a majors de 30 anys), els quals treballaran a jornada completa donant suport a diferents departaments del consistori valler durant tot un any.

La selecció s’ha fet entre les persones desocupades inscrites a LABORA i també en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en el cas dels i les joves.

Un any més, l’Ajuntament ha sigut beneficiari d’aquestes subvencions per part del servei LABORA dins dels plans de foment de l’ocupació local. En el cas del programa ECOVID, l’import de la subvenció ascendeix a 231.164,38 euros i en l’EMPUJU, a 215.534,39 euros. El consistori valler farà una aportació municipal de 6.000 euros per a cobrir la totalitat de les despeses i sous dels nous treballadors i treballadores.

Així, les 21 persones contractades s’incorporen als departaments de Foment Local, Serveis Socials, Medi Ambient, Turisme, Activitats Tècniques, Agricultura, Esports, Recaptació, Intervenció, Informàtica, Contractació, Urbanisme, Comunicació, Cultura, Biblioteca Municipal, Personal i Registre.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, els ha donat la benvinguda a l’Ajuntament i ha manifestat que “aquests programes d’ocupació són molt beneficiosos per a Tavernes, ja que serveixen per a tornar a introduir en el món laboral als veïns i veïnes majors de 30 anys que es troben en l’atur des de fa temps, i faciliten que els joves qualificats agafen experiència professional una vegada han finalitzat els seus estudis”.

Articles relacionats