19.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Nadal Teatral torna a l’escena del Serrano

– Nadal Teatral és una programació familiar que tindrà lloc del 26 al 30 de desembre al Teatre Serrano.

– Nahuel González, regidor de cultura: “Apostem per l’àmbit cultural com una ferramenta necessària i fonamental per a la vida emocional de les persones”

– El preu d’entrada és de 6 euros i ja es poden adquirir a la web instanticket.es i a la casa de la cultura.

El regidor de cultura, Nahuel González, ha presentat aquest matí junt amb el director i tècnic del Teatre Serrano, Joan Fuster, la programació teatral familiar de la ciutat per a aquest Nadal, que tindrà lloc del 26 al 30 de desembre.

En paraules del regidor, Nadal Teatral és una programació que vol culminar “l’any històric per al Teatre Serrano perquè tot i les dificultats hem tingut una assistència magnifica de públic i hem superat una pandèmia. El nostre teatre ha demostrat estar a l’altura i que som una ciutat referent cultural”.

No obstant això, encara que actualment els casos de la Covid-19 estan augmentant a la ciutat, el regidor ha recordat que “el teatre és un espai segur que inclús en les pitjors circumstàncies ha continuat obert. Per tant, apostem per l’àmbit cultural com una ferramenta necessària i fonamental per a la vida emocional de les persones”. En aquest sentit, ha comentat que segons l’evolució de la situació podria haver-hi reduccions en l’aforament o exigir-se el certificat Covid.

Totes les actuacions de Nadal Teatral seran a les 19 hores a excepció de la primera obra, que tindrà dues sessions: a les 18 i a les 19.30 hores. El preu d’entrada és de 6 euros i ja es poden adquirir a la web instanticket.es i a la casa de la cultura, mentre que al Teatre Serrano es podran comprar una hora abans de cada espectacle.

Cal recordar que, a part d’aquesta programació familiar, el teatre estarà obert per a la ciutadania pràcticament cada dia de Nadal.

Programació Nadal Teatral

– 26 desembre: HORTA, per a xiquets entre 3 i 7 anys

Dos sessions: a les 18 i a les 19.30 hores

“És un espectacle de la companyia valenciana Horta Teatre i té la característica especial que es veu damunt de l’escenari amb una acotació de públic de 80 persones, per això es fan dues sessions”, ha explicat Fuster.

– 27 desembre a les 19 hores: BAOBAB, a partir de 6 anys

Obra de la companyia catalana La Pera Llimonera, molt típica de producte familiar per a xiquets i xiquetes.

– 28 desembre a les 19 hores: EL MERAVELLÓS VIATGE DE LA LEA, a partir de 5 anys

L’Associació Artística La Banda parla sobre la diversitat des del punt de vista dels més xicotets i xicotetes.

– 29 desembre a les 19 hores: AMIC FRANKIE, per a totes les edats

La companyia valenciana JM Gestió teatral fa una versió musical de Frankestein en aquesta obra.

– 30 desembre a les 19 hores: YOLO, a partir de 5 anys

“És un espectacle molt premiat a la Comunitat Valenciana de la companyia Lucas Escobedo i Teatre Escalante, que està molt en boca ara pels seus productes. Pensàvem que era una cloenda molt especial perquè ja vam intentar portar aquest espectacle l’any passat, però no vam poder per les circumstàncies sanitàries”, ha afegit el tècnic del Teatre.

Articles relacionats