Tavernes construirà un ‘skatepark’ a la zona del Patronat

Una de les infraestructures més demandades els últims temps per la joventut de Tavernes de la Valldigna esdevindrà, en breu, una realitat gràcies una subvenció de la Diputació de València per tal de construir un skatepark municipal a la zona del Patronat.

L’afició a Tavernes per la pràctica d’este esport ha augmentat els darrers anys. Els nombrosos skaters vallers es feien ressò d’una carència que en breu es satisfarà amb la posada en marxa d’esta instal·lació. La promoció d’este esport es suma a la d’altres que ja esdevenen punters a Tavernes, com el rugbi, el patinatge, l’atletisme, el futbol o el bàsquet, que compten amb una sèrie de clubs potents que fan possible parlar de Tavernes com la capital esportiva de la Safor.

A la construcció d’un skatepark, es suma l’anunci, per part del Consistori, de l’habilitació d’una zona verda amb jardins, gronxadors i mobiliari urbà, a més d’una zona d’aparcament, als terrenys del Patronat en la què s’invertiran 21.000 euros. Els alumnes del taller d’ocupació de jardineria són els encarregats de fer realitat este nou jardí.

Et Pot Interessar