24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Tavernes comptarà de nou amb el servei d’ambulància les 24 hores del dia

• La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat la licitació del nou servei de transport sanitari terrestre en el territori valencià, amb el qual Tavernes ampliarà el servei d’ambulància durant tot el dia

El Centre de Salut de Tavernes recuperarà pròximament el servei de Suport Vital Bàsic (SVB) durant les 24 hores del dia. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat el procés de licitació del nou servei de transport sanitari terrestre urgent i no urgent, amb el qual s’ampliarà l’horari del servei de transport mèdic a la localitat vallera.

La presentació d’ofertes a la licitació estarà oberta fins al 2 de juny, i una vegada s’adjudique el contracte, el servei d’ambulància estarà disponible a Tavernes durant tot el dia.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, assenyala “que és una notícia molt bona, ja que aquest servei bàsic necessitava ser ampliat per a oferir a la ciutadania una millor i més ràpida atenció sanitària les 24 hores del dia. Així ho vam transmetre a Salut Pública en múltiples ocasions i reunions, i ens congratula que s’hagen atés les nostres peticions”.

Articles relacionats