20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

La pedrera de ciclistes de la Safor es van fer notar a Vinalesa

Bona vesprada per als ciclistes de la comarca en la quarta prova puntuable per a la challenge provincial d’escoles que va tindre lloc en la vesprada del dissabte a Vinalesa.

Un total de 20 alumnes de les escoles del Triasport-Gandia i La Valldigna de Tavernes van córrer en les nou carreres puntuables.

Sergi Esteban va ser el primer a pujar al podi després d’aconseguir el tercer lloc en promeses mentre que Didac Gómez va ser 10 i Nassio Grau 12.

La categoria de principiants es va saldar amb el quart lloc d’Andrea Contero mentre que Cristian Vercher va acabar sisé.

Quant a la categoria d’aleví de primer any on va haver-hi 5 representants de la comarca, Andreu Sansaloni no va guanyar la carrera perqué mancant 90 metres va ser caçat en l’últim sospir de l’esprint, i finalment es va haver de conformar amb el quart lloc mentre que els seus companys , Álvaro Gandia va ser 15, Joan Martí 16, Borja Frasquet 17 i Iker Arlandis 20.

Els alevins de segon any acabe quasi amb dos podis, ja que Sergi Margarit acabe quart i Irene Flores segona de les xiques.

IMG20220507190619

Carla Bañuls continua amb la seua marxa trionfal i va aconseguir una nova victòria en infantils de primer any mentre que els de segon any l’esquadra gandiana va obtindre un altre podi amb Marc Iborra en el tercer lloc, Jorge Flores seria 9, Fernando Andrés 13, Iker Estrugo 20 i Paula Esteban sisena de les xiques.

Finalment en la gimcana de principiants, Andrea Contero va ser la millor classificada en el lloc nové mentre que Cristian Vercher va acabar en el lloc vint.

Articles relacionats