23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Tavernes completa la reurbanització del carrer de Sant Lluís 

• L’actuació ha permés renovar voreres i la xarxa municipal d’aigua potable, així com millorar l’accessibilitat i preparar la zona per a futures instal·lacions de telecomunicacions.

• L’alcaldessa Lara Romero i els regidors Josep Llàcer i José Enrique Cuñat han visitat el carrer per a avaluar l’impacte de les obres recents.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha acabat les obres de reurbanització del carrer de Sant Lluís. El projecte de millora d’esta via té una inversió de 307.833 euros amb noves voreres, canvi de canonades i millora del sistema de desaigües. Una actuació que ha sigut una prioritat per al consistori i que ha tingut com a objectiu principal millorar les infraestructures bàsiques d’esta via per a fomentar la mobilitat dels vianants, connectar els diferents punts del carrer i adequar les voreres a la normativa d’accessibilitat.

A més, s’ha renovat la xarxa municipal d’aigua potable eliminant la canonada de fibrociment que presentava deficiències de pressió i s’ha instal·lat, sota la pavimentació, un doble tub de PVC per a futures instal·lacions de telecomunicacions. Estos canvis s’han dut a terme amb la finalitat de modernitzar i optimitzar la xarxa subterrània d’aigua, a fi de garantir un subministrament eficient i sostenible a llarg termini.

Esta intervenció contribueix a preservar els recursos hídrics i a reduir pèrdues en la distribució d’aigua. L’actuació també ha servit per a substituir els embornals de recollida d’aigües pluvials per uns de més capacitat de captació d’aigua per a previndre problemes d’inundacions i garantir un drenatge eficaç en èpoques de pluges intenses. Les noves infraestructures instal·lades han estat dissenyades per a adaptar-se millor als patrons climàtics i minimitzar els impactes negatius causats per les inclemències meteorològiques.

Esta setmana, l’alcaldessa Lara Romero i els regidors d’Obres Públiques i de Contractació, Josep Llàcer i José Enrique Cuñat, han visitat al carrer de Sant Lluís per a avaluar l’impacte de les obres i recents parlar amb els veïns i veïnes de les millores i necessitats del barri.

L’alcaldessa ha destacat l’impacte positiu d’esta actuació, que servirà per a millorar la qualitat de vida dels residents de la zona amb intervencions que són un pas important cap a un entorn més segur.

Articles relacionats