12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Tavernes començara la vacunació massiva el 24 de maig

– L’Ajuntament està habilitant un local annex al Centre de Salut com a punt de vacunació

– És un punt idoni perquè és totalment accessible, garanteix el manteniment de la cadena del fred de les vacunes, permet actuar amb rapidesa davant una urgència de les persones vacunades i facilita el treball del personal sanitari

– El Centre de Salut ha vacunat ja a vora 4.800 persones des de l’inici de la campanya de vacunació

El Departament de Salut de Gandia ha comunicat que Tavernes de la Valldigna serà nou punt de vacunació massiva contra la COVID-19 a partir del 24 de maig i, per tant, la ciutadania no s’haurà de desplaçar a Gandia per a vacunar-se. L’Ajuntament està habilitant i condicionant un local annex al Centre de Salut de Tavernes com a punt de vacunació.

Seguint les recomanacions del Departament de Salut de Gandia, aquest local és un punt idoni per a la vacunació massiva perquè garanteix el manteniment de la cadena del fred de les vacunes per la seua proximitat amb el Centre de Salut i permet actuar amb rapidesa davant una possible necessitat d’atenció urgent de les persones vacunades. A més, és totalment accessible, permet retirar els residus correctament i facilita la logística general del procés de vacunació.

Al local s’habilitaran diversos espais diferenciats: l’entrada i punt d’espera, on s’arreplegaran les dades necessàries, els punts de vacunació i una zona de vigilància mèdica per als minuts posteriors a la vacunació. Així, per evitar aglomeracions, l’entrada serà per la plaça Espanya i l’eixida per la plaça del Prado Comarcal.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha afirmat que “ens hem coordinat amb la direcció del Centre de Salut perquè el procés de vacunació siga ràpid i eficient. Després de valorar totes les opcions possibles, l’Ajuntament ha llogat aquest local annex perquè és un punt de vacunació idoni per la seua proximitat, ja que facilitarà el treball del personal sanitari i es garantirà el correcte trasllat de les vacunes, a més de complir la resta de condicions tècniques”.

Per la seua part, la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha agraït “la dedicació i l’esforç de tot el personal sanitari del Centre de Salut durant la pandèmia i el procés de vacunació. L’espai i l’engranatge estaran preparats per a vacunar massivament i amb eficiència a la població des del mateix moment en què ens arriben les dosis”.

Al voltant de 4.800 persones han sigut ja vacunades

Articles relacionats