26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Tavernes celebrala 22a Festa de l’Esport

 

– Més de 110 esportistes vallers van ser reconeguts pels seus èxits i valors durant la present temporada, amb 6 guardons honorífics i 4 especials (l’empresa Ferros i Aluminis La Llevantina, Mara Rolli, Rosa Sansaloni i José Enguix)

22.06.11 Festa de lEsport public

 La plaça de l’escriptor Rafael Chirbes va acollir ahir de vesprada la 22a Festa de l’Esport, un esdeveniment organitzat per la Regidoria d’Esports per tal de fer un reconeixement públic als i les esportistes de la ciutat més destacats durant la present temporada, un guardó que alhora reconeix el treball, esforç i dedicació de tots els clubs i associacions esportives de Tavernes. L’acte, presentat pel periodista valler Xavier Alberola, va reunir a més de 300 persones.

22.06.11 Festa de lEsport

En aquesta edició s’ha guardonat a més de 110 esportistes, els quals s’han ampliat amb motiu de la incorporació de nous clubs, com a reconeixement al seu esforç i valors mostrats durant la temporada com el respecte, la companyonia o la superació.

Entre els guardons cal destacar les sis mencions honorífiques als equips que han aconseguit grans èxits en competicions autonòmiques o estatals. En els guardonats honorífics trobem la Penya 04 Ferracost de futbol de penyes, campions en la divisió d’honor d’AFES, i també als equips Aleví A i Benjamí A de la UE Tavernes per proclamar-se campions de les seues respectives lligues.

Així mateix, també ha obtingut una menció honorífica l’equip Infantil Femení del CB Tavernes per proclamar-se campiones en la seua lliga i també a l’equip Infantil Masculí del mateix club de bàsquet. També va ser reconegut amb una menció honorífica l’equip sènior del Club d’Halterofília Tavernes per ser alçar-se amb el títol de campió autonòmic per clubs.

Per tancar la Festa de l’Esport, es van fer entrega de les quatre nominacions especials de l’edició del 2022. La primera d’elles destinada a l’empresa Ferros i Aluminis ‘La Llevantina’ per la seua implicació i col·laboració en els esdeveniments esportius del municipi. La segona nominació especial va ser per a Mara Rolli Grau, jove atleta que va aconseguir proclamar-se campiona d’Espanya sub-16 de 1.000 metres en pista coberta, i amb rècord nacional. D’altra banda, Rosa Sansaloni Grau també va rebre la menció honorífica com a reconeixement a la seua trajectòria esportiva, sent una referent i una de les pioneres del ciclisme femení a la Comunitat Valenciana, a més de ser la ‘recordwomen‘ de l’hora a Espanya. Per últim, també es va fer menció honorífica a la trajectòria de l’exàrbitre assistent de Primera Divisió, José Enguix Sales, que actualment continua molt vinculat al futbol com a president del Comité Tècnic d’Àrbitres de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

L’alcalde Sergi González va felicitar a tots i cadascun dels i les esportistes dels clubs vallers pels èxits esportius i per portar amb orgull i humilitat el nom de Tavernes en cada competició, cursa o partit. El primer edil també va destacar el treball de la Regidoria d’Esports en l’organització un any més de la festa que tanca la temporada esportiva, i de l’alumnat i professorat del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes IV’ per la magnífica ornamentació floral que va fer lluir encara més la gala.

“Tot valler que ha crescut lligat a l’esport sap l’alt nivell esportiu que tenim a Tavernes, i sobretot és conscient dels valors que s’aprenen des de ben menuts en cadascun dels nostres equips i clubs. Aquest ha de ser l’objectiu principal de l’esport, educar en valors perquè els i les joves siguen millors persones en el futur, i en això els clubs vallers són referents”, va destacar.

La regidora d’Esports, Lara Romero, va afegir que “amb l’esport es comparteixen valors tan importants per a la vida com el respecte, la superació i el treball en equip. A més, vull agrair l’esforç de tota l’àrea d’Esports per fomentar l’activitat física i els hàbits saludables, i dels clubs locals per haver treballat amb constància perquè el nostre municipi continue sent protagonista i valorat pels èxits en l’àmbit autonòmic i estatal”.

Articles relacionats