TAVERNES CELEBRA SANT ANTONI EL 22, 23 I 24 DE GENER

El dissabte, 23 de gener, continuen les activitats amb la segona edició del Correcan (cursa amb gossos), a les 16.30 hores en el Pavelló Municipal d’Esports. Seguidament, a les 17 hores, tindrà lloc una exhibició eqüestre a la pista posterior del col·legi Alfandech. A les 19.15 hores serà el torn de la cercavila en honor a Sant Antoni, amb la participació de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna. Més tard, a les 20.30 hores, es realitzarà la tradicional cremada del pi al passeig País Valencià, on també hi haurà sopar amb mistela, carn i embotit.
Finalment, el diumenge, 24 de gener, es celebrarà la missa i sermó en honor a Sant Antoni, a les 10.30 hores a l’església Sant Pere. Al finalitzar, està programada una cercavila acompanyant el sant, des de l’església fins al Passeig Colón, on tindrà lloc una dansada de balls popular i la benedicció dels animals.
Cal recordar que els interessats en participar en el Correcan hauran d’inscriure’s a través de la pàgina web www.carrerasvinatge.es, o el mateix dia de la prova una hora abans, a les 15.30 hores, amb un cost d’un euro. El recorregut tindrà una distància de 2 km.

Et Pot Interessar