LA CRISI A EUPV D’OLIVA ES SALDA AMB LA DESTITUCIÓ DE L’EVENTUAL ASSIGNAT AL GRUP MUNICIPAL

EUPV proposarà al ple de la corporació el nomenament de Josep Escrivà com a nou secretari del seu grup. Escrivà va ser un dels impulsors del cercle de Podem a Oliva, si bé per raons personals s’havia distanciat últimament de la formació. En l’actualitat compta amb plena disponibilitat per a exercir el càrrec encomanat.
Escrivà té estudis tècnics superiors en comunicació audiovisual i en l’actualitat està concloent el grau universitari d’aquesta disciplina en la Universitat Politècnica de València. Ha sigut el director/realitzador de diverses produccions audiovisuals de caràcter social, i en l’àmbit de l’administració pública ha estat exercint fins al moment funcions de secretari del Servei Integrat d’Ocupació de la Universitat Politècnica de València. També compta amb experiència associativa com a President de el “Club de Kitesurf d’Oliva” durant quatre anys.
El col·lectiu d’EUPV Oliva té sol·licitada una reunió amb el cercle local de Podem per a formalitzar un sistema de treball que amplie la col·laboració entre ambdues formacions. En un comunicat, EUPV assegura que té intenció de comptar amb la militància de Podem per a desenvolupar conjuntament el programa amb el qual va concórrer a les passades eleccions locals.

Et Pot Interessar