10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Tavernes celebra les Festes del Poble amb Activitats Culturals complit les mesures sanitàries vigents

Des de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna han entés que, ara més que mai, es necessiten manifestacions artístiques i culturals que alimenten el pensament i donen ànims per a seguir lluitant davant la pandèmia de la COVID19.

És per això que, la Regidoria de Cultura i Festes, seguint la línia de les actuacions del Balcó de la Cultura, ha programat diferents activitats de xicotet format per tal de continuar amb el compromís d’oferir un servei cultural al poble de manera segura, extremant les mesures sanitàries establides. El protocol per a assistir-hi seguirà els patrons establits al Balcó de la Cultura o al Festival Sete Sóis Sete Luas.

Per a gaudir de les activitats es farà reserva prèvia a l’enllaç: https://forms.gle/tw2ZWLjnVfDHytWcA o al telèfon i WhatsApp de cultura: 636 45 95 48 horari de 10 a 14 h. (Places Limitades). És obligatori l’ús de la mascareta. Assistir-hi amb temps suficient, obrirem sala 45 minuts abans de l’actuació. Guardar distància de seguretat a la cua d’entrada. Fregar-se les mans en gel hidroalcohòlic.

No assistir si es té símptomes o heu tingut contactes amb positius Covid-19. Els actes culturals es realitzaran a la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, davant de la Casa de la Cultura.

Tavernes activitats culturals

D’altra banda, s’ha acordat també amb el sacerdot de l’Església de Sant Pere que els actes religiosos en honor al Crist de la Sang i la Divina Aurora, patrons de la nostra localitat, es realitzen a l’Església de Sant Pere. Els horaris d’aquests actes seran:

12 DISSABTE 21.00 h. Eixida del Crist de la Sang a la porta de l’Església de Sant Pere

13 DIUMENGE 07.30 h. Rosari de l’Aurora a l’Església de Sant Pere

14 DILLUNS 19.30 h. Missa en honor a la Divina Aurora. Església de Sant Pere

20 DIUMENGE 19.30 h. Missa en honor al Crist de la Sang. Església de Sant Pere

Les Festes Majors de Tavernes tenen un component social i econòmic molt important, però en aquest context actual i malgrat ser una decisió molt complicada, s’ha d’actuar amb molta responsabilitat i prudència, ja que en aquests moments, més que mai, la salut dels veïns i veïnes i els visitants que ens acompanyen durant els dies de festa, és el més important.

Des de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es demana responsabilitat a totes i tots per tal de minimitzar els riscos de contagi i que seguim amb seriositat les mesures sanitàries establides.

L’autocontrol, el respecte a les persones més febles, la consideració a tot el personal que treballa des dels diferents àmbits per a pal·liar els efectes danyosos de la Covid-19 i el seguiment de les recomanacions sanitàries farà que aconseguim guanyar la partida perquè aquesta situació passe com més aviat millor.

Articles relacionats