14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Tavernes celebra el Dia de l’Arbre amb una activitat popular de repoblació forestal

 

 

• Es durà a terme el pròxim dissabte 29 de gener en la senda de Fontetes de Cantus i la pujada a les Creus, amb eixida des del poliesportiu municipal (9.30 hores)

• L’activitat de repoblació va dirigida a totes les edats per a conscienciar de la importància de protegir l’entorn natural

El pròxim dissabte 29 de gener, la Regidoria d’Esports i la Regidoria de Medi Ambient han organitzat una activitat de repoblació forestal per a celebrar el Dia de l’Arbre. L’objectiu d’aquesta activitat és conscienciar els participants de la importància de conservar l’entorn natural i protegir el ric patrimoni mediambiental de Tavernes. La jornada està dirigida a tots els públics (els menors de 8 anys hi hauran d’anar acompanyats).

L’inici de l’activitat tindrà lloc a les 9.30 hores des del poliesportiu municipal, amb una passejada que continuarà fins a arribar al començament de la senda de les Fontetes de Cantus i la pujada a les Creus. En la zona de la muntanya es durà a terme la repoblació d’arbres de distintes espècies per tal de tindre un paratge natural més verd al municipi. L’activitat finalitzarà entorn de les 13.30 hores i s’obsequiarà els participants amb un premi per haver col·laborat en la repoblació d’arbres.

És recomanable dur roba esportiva que siga còmoda per a les activitats de repoblació en muntanya i portar picoleta, llegonet i poalet.

L’Ajuntament de Tavernes convida també a participar-hi els comerços locals que han cuidat del pi decoratiu repartit durant les festes de Nadal.

Articles relacionats