Tavernes acumula ja quatre festivals de música al llarg de l’any

L’Iboga, Summer, Sete Sóis Sete Luas, el Festivern, i ara el Mediterránea Festival, un nou certamen d’indie rock que celebrarà la seua primera edició del 23 al 25 d’agost de 2018 en Tavernes de la Valldigna amb la intenció d’animar la platja a les acaballes de l’agost.

Aquest nou festival suposa una nova oferta de música i cultura per al sud de la província de València, una zona que té una gran afluència turística i que es veurà reforçada per aquest nou certamen, «gràcies a la bona comunicació des dels diferents punts de la geografia espanyola, sent Madrid i València les principals ciutats d’influència per als més festivalers», indica l’organització.

Mediterránea Festival disposarà d’una gran zona d’acampada al costat del recinte del festival i a tan sols cent metres de la platja amb capacitat per a 5.000 persones, la qual cosa suposa una «gran comoditat tant d’accés i gaudi de la mateixa per als assistents al festival».

Aquest dijous 22 de març es presentarà oficialment des del propi Ajuntament de Tavernes de Valldigna i s’anunciaran els primers artistes confirmats per a aquesta primera edició.

Et Pot Interessar