10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Tavernes acull Mediterránea Festival amb les mesures màximes de seguretat i serveis

 

– Tavernes acull la tercera edició del Mediterránea Festival este cap de setmana 

– S’han efectuat millores com l’habilitació de 3.000 places
d’aparcament, cèsped artificial en les zones de concerts,
minibús d’anada i tornada al festival i il·luminació pel camí
Marenys

– El festival comptarà amb un Punt Violeta per a fer front a
agressions i submissions químiques

Tavernes celebra la tercera edició del Mediterránea Festival el divendres 19 i dissabte 20 d’agost amb un cartell variat d’artistes com Fangoria, el grup d’Alaska, i el cantant Izal, que celebra la seua gira de acomiadament.

També, grups com Ciudad Jara, de Gandia, el humor de Ojete
Calor, Dani Fernández, Rayden, Carlos Sadness o la Casa Azul, entre molts altres.

El recinte del festival, que es troba en la zona sud del camí marenys, compta amb una zona d’acampada, glamping i dos grans escenaris que ompliran de música de diferents gèneres una vegada més el municipi.

Entre les millores del festival, s’han habilitat dos grans zones de pàrquing que compten amb 3.000 places d’aparcament, que es troben més a prop del recinte.

A més, s’ha instal·lat gespa artificial en la zona dels concerts per a que els i les participants estiguen més còmodes. Així mateix, hi haurà dos minibús que farà viatges d’anada i tornada, tant des de l’estació de tren com des de l’entrada de la platja, perquè siga més fàcil arribar a la zona del festival.

També, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de millorar la il·luminació entre el camí d’accés al festival i l’entrada de la platja. A més, tots els elements instal·lats a la zona del festival estan passant per diferents controls per a garantir la seguretat dels i les assistents.

El recinte del festival compta amb una zona d’aigua potable, un punt de recàrrega de mòbils, també de polseres, així com servei de menjar i beguda per als i les assistents. També, una zona PMR d’estacionament accessible, una plataforma elevada, tendes de merchandising i banys portàtils.

L’Ajuntament ha posat en marxa els protocols de seguretat corresponents, així com posar a disposició dels i les assistents un Punt Violeta, amb la col·laboració de l’Associació Alanna, que ajudarà i orientarà en cas de ser necessari a les víctimes d’agressions i possibles submissions químiques durant els dos dies de festival.

El regidor de festivals, Josep Llàcer, ha assenyalat que “hem treballat de valent per a aconseguir estes millores de cara a esta tercera edició i confiem en que es comprove que la zona escollida per a la celebració del festival és adequada i segura per a totes i tots els assistents”

Articles relacionats