19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Tavernes acull la II Volta Ciclista a la Valldigna

· L’eixida serà a les 10 hores des del camí la Dula i es decidirà la Challenge autonòmica en la categoria cadet

· Es faran un total de cinc voltes a un recorregut que passarà per Tavernes, la platja, Simat i Benifairó

Este diumenge 25 de setembre, Tavernes acull la segona edició de la Volta Ciclista a la Valldigna, on es decidirà la Challenge autonòmica en la categoria cadet. La prova iniciarà a les 10 hores en el camí la Dula, on també finalitzarà, i es donarà cinc voltes a un recorregut que passarà pels pobles de la Valldigna: Tavernes, la platja, Simat i Benifairó.

Planol cursa Ciclista
Recorregut Volta a la Valldigna

Cal recordar que, durant el transcurs de la cursa, de 10 a 12 hores, hi haurà talls de trànsit puntuals i de poca durada en la CV-50, tant en direcció a la platja com a Simat i Benifairó, en la CV-603 i en els diferents carrers del poble i la platja per on passen els ciclistes. A més, el camí la Dula (a partir del carrer 25 d’abril fins a l’accés al Portitxol) estarà tancat des de les 06 hores fins a la fi de la prova.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha destacat que “la prova organitzada per l’Escola Ciclista La Valldigna és una cursa molt especial perquè recorre tota la Valldigna i participen grans corredors que competeixen per véncer la Challenge autonòmica”. 

II Volta Ciclista Valldigna

Articles relacionats