23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Tavernes acull dos importants cites d’Esport de Muntanya

 

– Tavernes prepara la celebració del Campionat Autonòmic d’escalada en bloc i la Lliga Infantil d’escalada

– La competició es durà a terme el dissabte 2 d’abril en les categories sub-16, sub-18, absoluta i veterans 

– El diumenge 3 d’abril se celebrarà també la segona prova de la Lliga Infantil d’escalada

– A més, l’assemblea anual de la FEMECV se celebrarà a Tavernes el 18 de juny, coincidint amb el cap de setmana en què tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica

Tavernes de la Valldigna acollirà el Campionat Autonòmic d’escalada en bloc i la segona prova de la Lliga Infantil d’escalada el cap de setmana del 2 i 3 d’abril, dos competicions estan organitzades per la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) i el Centre Excursionista de Tavernes, i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En el Campionat Autonòmic d’escalada en bloc participaran escaladors i escaladores de les categories sub-16, sub-18, absoluta i veterans, mentre que en la Lliga Infantil competiran xiquets i xiquetes sub-9 i sub-12, on el Centre Excursionista tindrà una gran participació.

Aquesta setmana, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d’Esports, Lara Romero, van rebre en el consistori al president de  la FEMECVCarlos Ferris, i la delegada de l’entitat, Silvia Rodríguez, així com al president del Centre Excursionista, Vicent Felis, i al cap de la secció d’escalada, Jordi Rivera, per a preparar el campionat i donar a conéixer els horaris de les dos competicions.

L’escalada en bloc és una modalitat d’escalada competitiva de dificultat que es practica en blocs de pedra o parets sense fer servir cordes ni ferramentes d’escalada, a excepció dels peus de gat per a assegurar l’adhesió a la roca i els matalassos per a evitar un colp en cas de caiguda. Les competicions es desenvoluparan en l’espai multiús, on s’instal·larà un gran rocòdrom de competició homologat.

A més, en l’encontre també es van concretar aspectes tècnics per a la celebració de l’assemblea anual de la FEMECV que se celebrarà a Tavernes el 18 de juny, coincidint amb el cap de setmana en què tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica.

Articles relacionats