16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Conclou el Ral·li de Falles de 2022 amb la desfilada dels vehicles antics i clàssics pel Passeig Marítim de Gandia

– La 51 edició del Ral·li de Falles ha comptat amb la col·laboració dels Ajuntaments d’Oliva i de Gandia amb un èxit de participants i la desfilada dels vehicles antics i clàssics pel Passeig Marítim de Gandia

– Des de divendres passat, els automòbils han recorregut prop de 300 quilòmetres, en diverses etapes, per localitats de la costa i interior de la província de València

Ralli de Falles Oliva Gandia

La “Ronda Fallera de Cotxes de L’Antigor-Trofeu de Sa Majestat El Rei” ha conclòs la seua 51 edició després de participar en ella prop de 50 vehicles antics i clàssics, procedents de diferents racons d’Espanya, que el diumenge van tancar la competició amb una magnífica desfilada pel Passeig Marítim de Gandia.

El Ral·li de Falles ha sigut organitzat de l’11 al 13 de març pel Club d’Automòbils Antics de València (CAAV), que és l’únic Club d’Espanya que té atorgada la Copa de Sa Majestat el Rei per a aquesta mena de Ral·li i porta entregant-la de manera consecutiva des de fa més de 35 anys.

Durant tres dies, els vehicles participants han recorregut Cullera, Tavernes de Valldigna, Xeraco, Castelló de Rugat, Beniarrés, Planes, Pinedo, han travessat la Vall de la Gallinera i han tingut com a destins protagonistes les ciutats d’Oliva i Gandia que han acollit desfilades i exposició dels automòbils amb la visita de milers d’aficionats, veïns i turistes.

En el Ral·li de Falles 2022 han col·laborat la Diputació de València, l’Ajuntament de València – a través de la Regidoria de Turisme i Internacionalització- els Ajuntaments d’Oliva i de Gandia i La Marina de València.

El president del Club d’Automòbils Antics de València (CAAV), Augusto Lezcano, ha fet balanç de la trobada, destacant l’èxit de la convocatòria, agraint la implicació de totes les institucions i entitats col·laboradores i recordant que l’edició d’enguany ha sigut “molt especial” perquè ha estat dedicada a la memòria de Sr. Emilio Polo, “gran erudit dels cotxes de la marca Hispano Suiza i entranyable amic del nostre Club”.

Lliurament de trofeus

El lliurament dels Trofeus va tindre lloc en la nit del dissabte durant el Sopar de Gala celebrada a l’Hotel RH Bayrén de Gandia. El diumenge es va realitzar un passeig per la Platja de Gandia finalitzant en el Passeig de Neptú on es va realitzar una exposició de vehicles. El bon temps i la gran afluència de públic va convertir l’exposició en tot un èxit. Comptem amb l’assistència les Falleres Majors de Gandia i les seues corts d’Honor juntament amb representants de l’Ajuntament de Gandia.

Articles relacionats