Tavernes acull diumenge la primera edició de la cursa solidària contra el càncer

Tavernes de la Valldigna acollirà diumenge 3 de juny la primera edició de la marxa solidària RunCàncer que es celebra en la ciutat. Este esdeveniment, integrat en el circuit de carreres i marxes solidàries a favor de l’AECC València, té per objectiu recaptar fons que es destinen íntegrament a finançar projectes d’investigació contra el càncer.

L’arribada de la marxa a la ciutat es va conèixer el 24 de gener passat, en la presentació del circuit Runcàncer a València, on assistí l’equip directiu de l’agrupació local de la AECC acompanyats del regidor d’Esports Josep Llàcer.

La marxa, concebuda amb una distància de 3 quilòmetres no competitius, farà l’eixida el 3 de juny a les 11 hores des de la Plaça Major. A partir de les 9:30 hores hi haurà disponible en la mateixa ubicació una caseta on aconseguir dorsals i samarretes per a participar-hi. A més, el grup valler Vall-tu-kà animarà la jornada amb el ritme d’una batucada, i un monitor i animador dirigirà  un escalfament col·lectiu abans de la marxa.

El recorregut, de 3 quilòmetres, serà totalment urbà, amb eixida i arribada a la Plaça Major, i transcorrerà per la part alta de la ciutat, i passarà, entre altres, pel passeig del País Valencià, carrer La barca, carrer Monestir de la Valldigna, carrer Sant Antoni, i, de nou, Carrer Major i Plaça Major.

El preu del dorsal és de 3 euros, mentre que el de les camisetes, de compra voluntària, és de 5 euros. El dia de la marxa, en la caseta de la AECC de Tavernes de la Valldigna, es podran adquirir també altres productes de marxandatge en benefici de l’associació.

No obstant això, tant els dorsals com les camisetes ja estan disponibles a la venda en 3 punts de la ciutat: Hela Moda, al passeig del País Valencià 23; Parfumée Tavernes, al Passeig Colón 31; i Cèsar Sports, al Carrer Major 10.

La cursa, organitzada per la AECC de Tavernes de la Valldigna, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el Club d’Atletisme La Valldigna. A més, està patrocinada per Fruites Bollo i el supermercat Charter.

Et Pot Interessar